Izomar Best Construct – Hidroizolatii terase, blocuri Bucuresti

logop4

Peste 20 de ani de experienta

Sisteme profesionale de hidroizolatii

Solutia ideala pentru orice cladire

Firma noastra va poate ajuta sa va protejati caminul de efectele negative ale infiltrarii apei in peretii locuintei dumneavoastra, noi fiind o echipa specializata in lucrari de hidroizolatii si avand o experienta bogata in acest domeniu.

Hidroizolatii

Multi dintre proprietarii de case nu se gandesc la hidroizolatii pana cand nu au dovada clara ca lipsa acestora le poate afecta in mod serios locuinta, iar in acel moment importanta acestor lucrari devine evidenta. Ignorarea umezelii care se instaleaza pe pereti poate ameninta integritatea structurala a unei cladiri si, daca masurile se iau tarziu, cu siguranta ca vor fi mult mai costisitoare decat daca s-ar fi apelat de la bun inceput la hidroizolatii.

Daca va intrebati cum poate trece apa prin beton, raspunsul este simplu: betonul contine intre 12 si 20 la suta aer, iar atunci cand se intareste, acest aer formeaza pori care, prin interconectarea lor, creeaza asa-numitele capilare, care permit apei sau vaporilor de apa sa patrunda in interiorul betonului. Cu timpul, porii se deschid si mai mult, iar cantitatea de apa care va putea trece prin ei va fi mai mare.

Nu doar cladirile vechi se confrunta cu problema infiltrarilor de apa, faptul ca o constructie este noua nu inseamna ca este imuna la umiditate. Capilarele se formeaza in beton in faza lui de intarire, iar procesul de transmitere a apei sau a vaporilor de apa prin intermediul lor poate incepe chiar din primele sase luni, de aceea lucrarile de hidroizolatii sunt atat de importante pentru sanatatea locuintei dumneavoastra.

O solutie de top: lucrarile de hidroizolatii

Membranele bituminoase reprezinta solutia cea mai des folosita, care a dat dovada in timp de o eficienta foarte ridicata in impermeabilizarea diferitelor componente dintr-o cladire. Este vorba de un material alcatuit din bitum, aditivat cu elastomeri sau plastomeri, amestecul putand fi facut in diferite proportii, obtinandu-se caracteristici diferite in ceea ce priveste elasticitatea, rezistenta mecanica, flexibilitatea sau durabilitatea.
In zona de mijloc a membranei este inglobata armatura, care poate fi o tesatura din fibre de sticla sau poliester, conferind materialului o foarte buna rezistenta, atat transversala cat si longitudinala, la rupere.
Pe partea inferioara a membranei se afla o folie din polietilena, care se topeste, in timpul aplicarii, la o temperatura corespunzatoare, realizandu-se astfel o aderenta perfecta la stratul suport. Partea superioara este protejata cu un strat de granule de ardezie, cu o mare stabilitate la razele ultraviolete ale soarelui.

Lucrari de hidroizolatii eficiente si performante

Echipa noastra este specializata in lucrari de hidroizolatii, si executa cele mai profesionale operatii de acest gen pentru orice fel de acoperis, terase circulabile sau necirculabile, piscine sau alte suprafete din componenta unei cladiri care sunt expuse in mod obisnuit actiunii factorilor naturali si care ar putea fi afectate astfel de efectele infiltrarii vaporilor de apa din atmosfera, a apei de ploaie sau a celei rezultate din topirea zapezii.
Efectuam lucrari pentru orice fel de constructii, case particulare, blocuri, hale industriale, poduri si viaducte, parcari, etc. Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la numarul de telefon sau adresa de mail mentionate pe site-ul nostru la rubrica Contact.