Hidroizolatii terase circulabile

Daca ati apelat de lucrari de reconditionare a unei locuinte, aplicand un sistem de termoizolatie foarte eficient de obicei, dar casa dumneavoastra are in continuare de suferit din cauza infiltratiilor de apa, cu siguranta ca este necesar sa apelati la profesionisti pentru lucrari de refaceri terase, care va vor proteja cladirea de efectele negative ale infiltrarii apei provenite din atmosfera. Acoperisul sau terasa reprezinta componente ale unei constructii care sunt direct expuse actiunii fenomenelor naturale, de aceea ele merita o atentie deosebita, atunci cand este vorba de hidroizolatii. Daca lucrarile de acest gen nu au fost efectuate inca din etapa constructiei, nu trebuie sa disperati. Contactati-ne, iar noi vom gasi solutia cea mai potrivita care va va scapa de probleme.

Refaceri terase pentru recastigarea confortului

Efectuam astfel de operatii la toate tipurile de constructii, civile sau industriale, la case particulare sau la blocurile de locuinte, unde necesitatea lor este foarte stringenta. Vom efectua mai intai un studiu pentru a identifica absolut toate defectele si deteriorarile ivite pe parcursul timpului, dupa care le vom analiza cu atentie pentru a gasi cea mai eficienta solutie de refaceri terase pentru fiecare caz in parte.

Personalul nostru este unul calificat si cu multi ani de experienta in acest domeniu, prin urmare, acest lucru poate constitui o garantie a faptului ca expectantele dumneavoastra vor fi indeplinite. Veti recastiga siguranta caminului si veti cheltui mai putina energie sau combustibil pentru sistemul de incalzire.

Etapele lucrarilor de refaceri terase

Lucrarile de acest gen se desfasoara in mai multe etape, pe care noi le parcurgem dupa niste reguli bine stiute si corecte, astfel incat sa nu existe nici un aspect care ar putea fi neglijat. Daca terasa dumneavoastra a fost hidroizolata de ceva timp, insa s-a deteriorat pe parcurs, noi vom desface si vom indeparta mai intai straturile existente, apoi vom curata foarte atent intreaga suprafata, dupa care o vom amorsa.

Daca este necesar, vom realiza o panta corecta de scurgere, astfel ca apa provenita din ploi sa nu stationeze mult timp pe terasa, dupa care vom aplica o membrana noua hidroizolanta. Acolo unde este necesar, prelungim aerisirile si montam caciuli pentru ventilatie, inlocuind si jgheaburile de scurgere si refacand racordurile intre ele si burlane. Faptul ca avem calificarea necesara si experienta in acest domeniu va poate garanta lucrari de cea mai buna calitate, care va vor reda confortul de altadata al locuintei dumneavoastra.

Cele mai potrivite solutii de refaceri terase

Daca hidroizolatia acoperisului a suferit deteriorari serioase, nu intarziati sa luati masuri de refaceri terase, deoarece acest lucru ar putea sa duca la agravarea situatiei, iar apa provenita din ploi si topirea zapezilor sa patrunda prin capilare pana la structura de rezistenta a cladirii. Aceasta poate astfel fi slabita, punand in pericol insasi durabilitatea constructiei. Noi suntem aici pentru a va ajuta si a va oferi solutia cea mai adecvata nevoilor dumneavoastra. Trebuie doar sa ne contactati, dupa care, impreuna, vom decide care este cea mai potrivita tactica de lucru. Gratie profesionalismului si experientei noastre, suntem capabili sa gasim solutii ideale pentru orice fel de probleme de acest gen.

bariera-vapori(1)