Hidroizolatii terase necirculabile

Cu aproape 20 de ani de experienta in domeniul constructiilor, firma noastra are abilitatea de a va furniza cele mai bune solutii pentru lucrari de hidroizolatii terase necirculabile. Ne implicam activ in rezolvarea tuturor problemelor pentru a intelege cat mai clar posibil nevoile clientilor nostri, de aceea succesul pe care l-am obtinut pe piata de profil in executarea acestor lucrari este recunoscut si de concurenta.

Venim in intampinarea dumneavoastra cu solutii pentru orice nevoie de impermeabilizare: membrane bituminoase, membrane sintetice din PVC, sau membrane autoadezive.

Hidroizolatii terase necirculabile la cladiri noi sau vechi

Materialele utilizate de catre noi reprezinta solutiile de ultima ora din domeniu, si sunt destinate tuturor tipurilor de acoperis, fie el plat sau inclinat, pentru case, blocuri, cladiri publice, industriale sau administrative.

Solutiile noastre includ si lucrarile de termoizolatii pentru terase circulabile sau necirculabile, aplicarea de beton pentru construirea pantei necesare scurgerii apei, in cazul acoperisurilor fara inclinare, a amorsei, a stratului de difuzie si a barierei de vapori. Executam toate tipurile de lucrari de acest gen, atat la constructiile noi, cat si la cele aflate in renovare si modernizare. Folosim membrana autoadeziva pentru impermeabilizare si executam stratul final prin aplicarea membranei de ardezie. Ii asiguram pe clientii nostri de inalta calitate si performanta a lucrarilor de hidroizolatii terase necirculabile executate de personalul nostru calificat, care are o experienta remarcabila in astfel de operatii.

Lucrari profesioniste de hidroizolatii terase necirculabile

Ceea ce veti obtine apeland la lucrarile executate de profesionistii nostri este o rezistenta foarte mare a acoperisului casei dumneavoastra la influenta factorilor atmosferici, dar si rezistenta mecanica si chimica. Membranele hidroizolatoare pot fi aplicate pe suprafata de suport in mai multe moduri: prin incalzire cu flacara de la o lampa cu propan, prin lipire cu adezivi la rece, prin indepartarea unui film, folosind caracteristicile auto-adezive, cu elemente de fixare mecanica, etc.

Specialistii nostri vor face o analiza a fiecarui caz in parte, pentru a stabili metoda cea mai potrivita si eficienta. Cel mai inovativ produs din acest domeniu este reprezentat de generatia noua de membrane autoadezive, fabricate pe baza de bitum modificat, care sunt dotate cu o fata inferioara puternic autoadeziva si cu una superioara compusa dintr-un material perfect hidroizolator, care raspunde excelent la impactul factorilor naturali la care este expus un acoperis.

Rezultate eficiente, in hidroizolatii terase necirculabile

Atat materialele pe care le folosim, cat si tehnologia de lucru, sunt cele mai avansate la ora actuala, iar profesionalismul de care lucratorii nostri dau dovada la fiecare lucrare in parte, va garanta un rezultat de exceptie. Trebuie sa tineti cont ca lucrarile de hidroizolatii terase necirculabile nu pot fi executate de catre amatori, deoarece este nevoie de cunoastere in amanunt a tuturor tehnicilor de lucru si a caracteristicilor materialelor, dar si de experienta, pentru ca eficienta lor sa fie cu adevarat cea la care va asteptati. Noi dispunem de personal cu inalta calificare, cu experienta de multi ani in astfel de lucrari, ceea ce va poate garanta un rezultat de exceptie. Contactati-ne, iar noi va vom raspunde cu promptitudine, alegand cea mai buna solutie pentru nevoile dumneavoastra.

bariera-vapori(1)