Hidroizolatii terase circulabile

Doriti sa va bucurati de terasa dumneavoastra cat mai mult timp, fara ca aceasta sa sufere din cauza infiltratiilor de apa? Apelati la echipa noastra de profesionisti pentru cele mai performante lucrari de hidroizolatii terase circulabile. Calculam toate aspectele care apartin acestor operatiuni, pentru a asigura o buna aerisire pe toata suprafata, dar si o buna izolatie termica a structurii de beton. Executam sape manuale sau mecanizate, asigurand astfel panta necesara pentru ca apa provenita din fenomenele naturale sa nu stagneze mult timp pe terasa.

Hidroizolatii terase circulabile executate profesional

Atunci cand este necesar, adica in functie de nivelul de umiditate al camerelor de sub terasa, instalam membrane pentru difuzia vaporilor, asa-numita bariera de vapori. Panta ideala pentru scurgerea apei o executam din beton, iar pentru greutatea cladirii, aceasta panta poate fi facuta si din materialul termoizolant, care de obicei este rezistent la incarcaturi.
Datorita inaltei calificari a personalului nostru si a experientei pe care o avem in domeniul acesta, lucrarile de hidroizolatii terase circulabile vor fi executate in mod profesional. Sapa mecanizata are numeroase avantaje, printre care putem exemplifica precizia pantei de scurgere, executarea lucrarii in timp scurt, indiferent de inaltime sau zona, compactare si finisaj profesional, aspect elegant.

Necesitatea lucrarilor de hidroizolatii terase circulabile

Apeland la firma noastra, veti beneficia de cele mai bune lucrari de impermeabilizare a terasei dumneavoastra, tinand cont ca este unul din cele mai importante segmente ale unei cladiri, pentru ca este in mod direct expusa variatiilor de temperatura si precipitatiilor. Cum structura unei cladiri este construita in mare parte din beton, trebuie avut in vedere ca acesta nu este un material impermeabil de la sine, desi este extrem de eficient din celelalte puncte de vedere, cu exceptia problemei infiltrarilor de apa sau vapori.

Nu cu foarte mult timp in urma, terasele sau acoperisurile plate prezentau aproape in fiecare caz probleme din cauza infiltratiilor, ba chiar se spunea ca singurul mod in care ar putea fi evitate aceste probleme era construirea unui alt acoperis inclinat peste acestea.

Etape in hidroizolatii terase circulabile

In ultimii ani insa, atat materialele cat si tehnologia din domeniu au avansat foarte mult, iar starea unor astfel de acoperisuri a cunoscut imbunatatiri uluitoare, deoarece, se stie si din alte domenii de activitate, materialele noi ofera solutii noi. Cu toate acestea, pentru a avea o locuinta perfecta, trebuie ca lucrarile de hidroizolatii terase circulabile sa fie executate de catre specialisti, iar noi suntem profesionisti in acest gen de lucrari prin care va garantam o izolatie ideala impotriva scurgerilor de apa prin terasa casei dumneavoastra.

Aceasta va fi totodata izolata termic, ca sa nu se formeze condensul la diferentele de temperatura dintre exterior si interior, condens care va fi eliminat total si multumita barierei de vapori pe care o vom instala, ca etapa a hidroizolatiei. Membrana hidroizolanta pe care o utilizam in lucrarile noastre este de cea mai buna calitate, iar aderenta sa va fi perfecta pe stratul suport, pe care echipa noastra il va pregati in cel mai profesionist mod posibil. Inainte de inceperea lucrarilor, vom efectua un calcul termic pentru a stabili comportamentul si performantele cladirii la influenta factorilor naturali.

bariera-vapori(1)