Hidroizolatii membrane bituminoase

Una dintre solutiile cele mai des intalnite in lucrarile de hidroizolatii o reprezinta sistemul de membrane pe baza de bitum, care s-a dovedit in timp a fi extrem de eficient si durabil. Poate fi considerat o metoda clasica si totusi moderna, deoarece, tehnologia a fost mereu imbunatatita, iar lucrarile de hidroizolatii membrane bituminoase raspund cerintelor actuale in acest domeniu, asigurand o etanseitate perfecta.

Echipa noastra este calificata si are o vasta experienta in executia acestor operatii, iar materialul folosit este extrem de durabil, are o elasticitate foarte ridicata si o aderenta perfecta la stratul suport. In plus, acest tip de membrana s-a dovedit a fi deosebit de rezistent la diferite conditii atmosferice, fapt care va poate garanta confortul caminului dumneavoastra pentru o perioada mare de timp.

Hidroizolatii membrane bituminoase pentru terase

Componenta cladirii unde este cel mai des folosita o reprezinta acoperisul sau terasa, unde hidroizolatia poate fi efectuata in etapa de constructie sau ulterior.

Membrana bituminoasa pe care o utilizam de obicei este una multi-strat, fiind compusa dintr-un strat de impermeabilizare, armatura si folie din polietilena, care ii protejeaza partea inferioara, pentru a nu se lipi la rulare. Acest film este topit in timpul aplicarii cu ajutorul flacarii, la o temperatura potrivita, realizandu-se astfel o aderenta perfecta a membranei pe stratul suport.

Apeland la echipa noastra de profesionisti in lucrari de hidroizolatii membrane bituminoase, acoperisul sau terasa locuintei dumneavoastra nu va mai prezenta nici un fel de problema in ceea ce priveste infiltratiile de apa.

Etapele in hidroizolatii membrane bituminoase

Pentru o etanseizare perfecta, lucrarile se desfasoara in mai multe etape, iar prima dintre ele, care este si una foarte importanta, o reprezinta pregatirea suportului. Acum se corecteaza eventualele inclinatii necorespunzatoare ale terasei, folosind un mortar consistent aditivat, dupa ce suportul a fost curatat temeinic de praf, urme de grasimi sau alte materiale care trebuie indepartate. Dupa ce suprafata este perfect uscata, se aplica o amorsa. Urmatoarea etapa o reprezinta aplicarea membranei, care se incalzeste cu ajutorul lampii de benzina, topind astfel pelicula termosudabila de pe fata inferioara, realizandu-se aderenta membranei la stratul suport. La imbinarea lor, membranele se vor suprapune pe o suprafata de 10 cm latime, ulterior acestea fiind incalzite si presate cu ajutorul unui cilindru metalic, pentru a se asigura o lipire perfecta.

Importanta lucrarilor de hidroizolatii membrane bituminoase

Pentru a proteja membrana de efectul razelor ultraviolete, se aplica un strat final dintr-un material rezistent la razele solare, cum ar fi granulele de ardezie, conferindu-i totodata si un aspect estetic deosebit

Echipa noastra are experienta necesara pentru a executa aceste lucrari de hidroizolatii membrane bituminoase in cel mai profesionist mod, respectand toate etapele si acordand o atentie deosebita fiecarui detaliu. Prin urmare, noi suntem cei care va putem furniza solutia ideala in etanseizarea acoperisului casei dumneavoastra, indiferent daca aceasta se afla in faza de constructie sau daca este o cladire mai veche care necesita lucrari de reconditionare. Executam hidroizolatii atat pentru case la sol cat si pentru cladirile cu multe etaje, fie constructii civile sau industriale.

bariera-vapori(1)