Hidroizolatii fundatii, pentru a preveni degradarea casei

Despre pericolele care decurg din problemele cu umiditatea fundatiei la o cladire, se stie deja, fiind un subiect care poate i-a afectat deja pe unii dintre dumneavoastra. Insa, pentru a preveni aceste probleme cu igrasia care este cauzata de deteriorarea fundatiei, trebuie sa se ia toate masurile necesare pentru a proteja constructia de efectele infiltrarii apei. Baza unei case, uneori chiar si peretii exteriori sunt in contact direct cu solul, iar acest lucru poate cauza efecte majore de degenerare a lor, din cauza apei care patrunde in ei.
Firma noastra are capacitatea de a oferi solutii perfecte de hidroizolatii fundatii cu scopul de a preveni acest tip de degradare a unei cladiri, fie ca aceasta este in constructie, fie in lucrari de restaurare.

Hidroizolatii fundatii prin sisteme cu membrane

Umiditatea provine din sol si, prin capilaritate, se ridica prin peretii exteriori, de aceea este necesar ca acestia sa fie izolati prin crearea unui drenaj potrivit care sa indeparteze apa de casa. In acelasi timp, va trebui, de asemenea, sa se impermeabilizeze si suprafata din interior.
Sistemul cu membrane se aplica atat pe exterior, pe partea verticala a fundatiei, cat si la imbinarea dintre pardoseala si interior, loc care mai poarta denumirea si de talpa fundatiei. Efectuam cu succes si lucrari de hidroizolatii fundatii pe orizontala radierului, mai ales in locatiile unde exista o panza freatica ridicata.

Beneficiile lucrarilor de hidroizolatii fundatii

In urma lucrarilor efectuate de noi, veti avea peretii exteriori ai casei pe deplin uscati, la fel ca si podeaua subsolului din interior. Aceste operatii trebuie executate cu profesionalism, de catre personal calificat si cu experienta, prin urmare, alegerea echipei noastre este solutia optima. Aceste lucrari reprezinta o etapa importanta in constructia unei cladiri, deoarece de ele depind sanatatea si siguranta constructiei respective. Nu asteptati ca apa sa se infiltreze in subsol sau sa se ridice prin capilaritate in peretii casei, pentru ca aceasta se va deteriora in timp, va aparea umezeala si igrasia, ceea ce va da nastere la mucegai, care nu poate fi decat atenuat.
O fundatie afectata de infiltrarea apei pune in pericol stabilitatea cladirii, apa putand ajunge la structura de rezistenta sau la instalatia electrica, prin urmare, atat sanatatea locatarilor cat si viata lor pot fi in pericol.

Profesionalism si calitate, la hidroizolatii fundatii

Chiar si casele fara subsol pot fi afectate de efectul infiltrarii apei, daca sunt necorespunzator protejate, aici umezirea peretilor putand incepe la scurt timp de la terminarea constructiei, apa ridicandu-se spre partea superioara a cladirii, implicatiile acestui fenomen fiind cele cunoscute. In plus, are foarte mult de suferit si partea estetica a casei.

In ceea ce priveste casele cu subsol, peretii si planseul subsolului sunt realizati din beton armat, iar peretii exteriori, care se afla sub nivelul cotei terenului, trebuie izolati cu polistiren, carton asfaltat cu bitum, caramida, sau alte materiale.

Indiferent daca este vorba de o cladire aflata in constructie sau de una in plin proces de restaurare, apelati la serviciile noastre si veti beneficia de cele mai performante lucrari de hidroizolatii fundatii, la preturi foarte accesibile.

bariera-vapori(1)